Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

9 вересня 2023 року студенти першого курсу ОПС фаховий молодший бакалавр спеціальності «Право» та «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» переглянули патріотичний історичний пригодницький фільм «Довбуш», знятий українським режисером Олесем Саніним. Для цього проекту він став співавтором сценарію, режисером та співпродюсером. Санін залучив до процесу професіоналів із Польщі та Канади. Готуючись до зйомок, тривалий час працювали з архівними записами тієї пори. Натурні зйомки проходили у Карпатах, на Тернопільщині та у Києві. У деяких масових сценах були задіяні близько 1500 акторів.
Варто відзначити, що як сюжет фільму так і якісь порадували нас своєю високою професіональністю. Глибока тема загальнолюдського чи егоїстичного блага є наріжним каменем боротьби української ментальності.
У рамках перегляду фільму студенти мали можливість отримати додаткові бали з історії України (проєкт «Українські месники в історії») та громадянської освіти (проєкт «Співвідношення загальнонаціонального та особистісного блага у контексті самоідентичності»).
Тому усім радимо до перегляду історичну кінострічку "Довбуш".

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.