Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студентка 4-го курсу спеціальності 081 Право Рябова Адель Анатоліївна зараз проживає в Нідерландах. На минулому тижні Адель приєдналася до захоплюючої діяльності Фундації Українських Юристів в Нідерландах, відомої як Ukraine Legal Network. Один із заходів відбувся у  Амстердамській школі права. Надзвичайно цікава презентація на тему "Україна проти росії в Міжнародному суді ООН" в рамках проєкту «Патріотичне виховання». Ця подія проводилася як українською, так і англійською мовами, що створило унікальну можливість для всіх бажаючих глибше зрозуміти сутність цієї важливої правової справи.
Тема презентації охоплює складні принципи міжнародного публічного права та окремі їх аспекти в рамках позову України проти Росії. Висвітлені питання стосуються відповідальності Росії за вчинення повномасштабного вторгнення на територію України. 
На презентації спікер відповів на ключові запитання, що стосуються цієї важливої справи. Така подія стала значущим внеском у розуміння міжнародного права та актуальних судових процесів, що відбуваються в сучасному світі.
Ми вдячні Ukraine Legal Network та Амстердамській школі права за можливість прийняти участь у цій захоплюючій події та набути нових знань. Ми продовжуватимемо пізнавати та сприяти розвитку правознавства як студенти та активні учасники цієї захопливої галузі.