Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 листопада студенти Фінансово-правового коледжу відвідали захід з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Бразилії Нортоном де Андраде Мелло Рапеста в КНУ.
На дискусії обговорювалися питання співпраці Латинської Америки з Україною, роль молоді у цій співпраці, про поглиблену діаспору між країнами. Також піднімалися питання про інтереси та можливості майбутньої співпраці між країнами.
Від адміністрації ФПК присутньою була заступник директора з перспективного розвитку Чернишова Валерія Юріївна.
Навіть під час повітряної тривоги студенти мали змогу задати питання спікеру в укритті та обговорити тему постачання гуманітарної допомоги до України.
Нортон де Андраде Мелло Рапеста закликав до активної комунікації та донесення ідей про потреби України до бразильського суспільства.

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.