Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

В пʼятницю 17 листопада на честь Міжнародного Дня студента студенти Фінансово-правового коледжу разом відвідали унікальну подію в Київському національному університеті мені Тараса Шевченка - лекцію від Тараса Самчука «Життя студентства Імператорського університету Святого Володимира».
Пан Тарас, який до того ж є автором книги «Пиво і чорнило. Як жили київські студенти XIX — початку XX століття», цікаво розповідав про побут студентів того часу, труднощі, з якими вони зіштовхувались у процесі навчання, їх соціальне, політичне та культурне життя, за що студенти могли потрапити до вʼязниці та як розважались в епоху відсутності інтернету 🙂 Лекцію було доповнено архівними фотоматеріалами, що допомогло зануритись в захоплюючу історичну подорож у часі.
Перед заходом наші студенти змогли також долучитися до вшанування памʼяті загиблих на війні студентів КНУ та розділити біль утрати. Вічна слава та памʼять полеглим на щиті героям!🕯️

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.