Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ ВІД ФПК🇺🇦⭐️
6 грудня відзначається День Збройних Сил України та День Святого Миколая Чудотворця.
В цьому році ми вирішили відзначити ці свята з користю для нашої країни.
 
Серія благодійних заходів:
 
❄️28 листопада - 04 грудня- в 3й аудиторії відбудеться збір металевих ємностей для окопних свічок нашим захисникам ЗСУ. Всі охочі можуть долучитися до збору, пізніше ємності буде передано благодійним фондам. 
 
❄️4 грудня - в стінах Фінансово-правового коледжу відбудеться благодійна ярмарка, в якій зможуть взяти участь усі групи, а всі виручені кошти за продаж смаколиків чи патріотичної атрибутики будуть передані ЗСУ.
❄️до 5 грудня - проводиться збір «Кошик добра» від кожної групи нашим захисникам (приносити можна розчинну каву, пакетований чай, предмети гігієни, хімічні грілки, консерви (лише у бляшаних банках), солодощі, вологі серветки, теплі шкарпетки тощо) будуть передані на ЗСУ: 243-му окремому батальйону ТРО та 26-й артилерійській бригаді 4 артилерійського дивізіону, де проходять службу наші студенти.
 
Також до 5 грудня буде відкритий збір допомоги для БФ «Місто добра» для дітей які постраждали від насильства чи війни (приносити можна іграшки, дитячий одяг, солодощі, предмети гігієни).
 
Разом ми сила!💪🏻
Маємо триматися та допомагати один одному. 
Разом до перемоги💙💛

Участь у заходах було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану благодійних заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.