Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У січні 2024 року 28 студентів ПВНЗ «Фінансово-правовий коледж» уже вдруге пройшли безкоштовне оздоровлення у Дитячому таборі санаторного типу «Чайка»💚
Табір знаходиться у Київській області, а саме в м.Богуслав. У розпорядженні «Чайки» величезна територія площею у 30.3 га., з виходом на р.Рось. З перших кроків можна помітити доглянуту, зелену територію та чисте повітря з запахом хвої. На території знаходяться корпуси де жили наші студенти в комфортних кімнатах по 2-3 людини.
У таборі завжди насичені освітньо-розважальними заходами дні, сумувати не доводилось ні хвилини: майстер-класи, дискотеки, концерти, змагання, катання на лижах, колективні флешмоби.
🎤Відгук від студентів: «Мені сподобалася дружня атмосфера, яка панувала серед відпочиваючих. Доброзичливість та чуйність молодих та енергійних вожатих Юра і Валерія супер!!!Заохочує відвідати табір ще раз.
Чудове шестиразове харчування, комфорті кімнати, пропонували багато різних активностей. Велика територія з озером, де можна насолоджуватися сосновим лісом, який забезпечує чисте повітря. Цікаво було відвідати сольову кімнату. Також в таборі присутнє добре облаштоване укриття.
Все це заохочує відвідати табір Чайка знову!»
Ми дуже вдячні табору «Чайка» за такий теплий прийом та надану можливість нашим студентам відволіктись та відпочити😊



 https://youtube.com/shorts/opo-QxTRM30?feature=shared