Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Вчора відбулася перша лекція виробничої практики, присвячена порядку проходження практики, виконання індивідуальних завдань та оформлення звітних документів
Спікер: Павленко Людмила Анатоліївна
(Кандидат філософських наук, Заслужений працівник освіти України, викладач кафедри загальноюридичних дисциплін юридичного факультету Фінансово-правового коледжу, керівник практики).
На лекції були розглянуті основні моменти щодо графіку проходження виробничої практики для студентів ІІІ курсу ОПС “фаховий молодший бакалавр” та ІІІ, ІV курсу ОС “бакалавр”, спеціальності «Право», вимоги до оформлення документації, нарахування балів за практику (за присутність на лекціях, правильність оформлення документів та захист робіт).
Людмила Анатоліївна зазначила, що звітна документація передбачає наявність характеристики студента, щоденника та самого звіту. Акцентувала увагу на важливості змістовного наповнення документів (щоденника та звіту), що передбачає опрацювання прослуханого матеріалу, його аналізу, наявності використаних джерел, зокрема нормативно-правової бази.