Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У пʼятницю 16 лютого студенти ФПК відвідали зустріч з деканом історичного факультету КНУ Іваном Патриляком у головному корпусі Університету.
Обговорювали поняття «ситуативної єдності», що виникає як реакція на конкретні події або загрози, і «національної єдності», яка є стратегічним поняттям, що об’єднує народ на основі спільних цінностей, ідентичності та цілей.
💬 За словами Івана Казимировича, «все залежить від нас. Ми кожен день маємо робити все можливе, щоб ставати сильнішими, щоб з гідністю пройти ці важкі часи».
Студенти запитували та висловлювали свої думки щодо того, яким чином зберегти й зміцнити єдність нації в умовах повномасштабної війни. Лекція не лише розширила знання слухачів про важливість національної єдності, а й стала площиною для активного обговорення та обміну думками щодо майбутнього України.
Навіть небезпека, пов’язана з повітряною тривогою, не применшила рівень зацікавленості учасників – лекція продовжилася в укритті Головного корпусу.
(За інформацією Центру комунікацій КНУ)
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р. 
Зустріч студентів ФПК з Іваном Патриляком у КНУ 16.02.2024 - YouTube