Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

24 лютого відзначається друга річниця вторгнення та початок повномасштабної війни України з російською федерацією, та 10-ої річниці від початку російсько-української війни.
Попри всі атаки РФ, обстріли та провокації, Україна продовжує боротися за своє існування та захищати всі свої території. Мужність і стійкість українців, яких згуртувала війна, вразили світ. Громадяни виходили на акції підтримки у світі й чинили героїчний опір окупантам в тимчасово захоплених містах, демонструючи рішучість, силу і відданість своїй країні.
За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися, але й навчатися за будь-яких умов — під час обстрілів, блекаутів й навіть під час виконання бойових завдань! Так, так, серед наших студентів є ті, хто захищав і захищає нашу країну!
Стримування триває і по сьогоднішній день. Країна пам’ятає про велику ціну, яку український народ сплачує за свободу. Ми дякуємо усім, хто нині тримає стрій і продовжує захищати нашу Батьківщину. Дякуємо усім хоробрий українцям, які тримають свій фронт.
Пам'ятаємо та шануємо героїв, наш студент Данил Назаренко та випускник Роман Ратушний, які віддали життя за Україну!
Вічна і світла пам'ять! Герої не вмирають!
Попри пережите за ці роки, ми не втрачаємо віри і впевнено заявляємо: "Ми переможемо!".