Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

24 лютого, на другу річницю російського повномасштабного вторгнення в Україну, студенти юридичного факультету Фінансово-правового коледжу відвідали кіностудію імені Олександра Довженка, а саме знімальний павільйон державних українських телеканалів «Дім» та FREEДОМ.
Студенти мали змогу побачити зйомку інформаційного марафону «Два роки повномасштабної війни Росії проти України». Спецмарафон складався з трьох тематичних частин: «Війна», «Дипломатія» та «Економіка», в яких висвітлювались важливі питання присвячені ретроспективному аналізу воєнних дій, посилення позицій України на міжнародній арені та багато інших. Серед запрошених спікерів були: політолог Ігор Рейтерович, виконавчий директор Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін, керівник Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж та ін.
Окрім студійної зйомки, студенти потрапили до інших павільйонів телеканалів, відвідали знімальні майданчики проєктів «Ранок вдома», «Я не забуду», «Точка опори», а також побували в апаратно-студійному блоці, звукорежисерській та інженерних студіях.
Наприкінці екскурсії, студенти поспілкувались з продюсером телеканалів Олегом Новицьким, який відповів на запитання, які найбільше цікавили студентів, присвячені специфіці роботи на телебаченні та інших аспектів.
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.