Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

122 431 воєнних злочинів зафіксовано прокуратурою з початку повномасштабного вторгенння росії в Україну. Такою інформацію поділився із учасниками зустрічі «Особливості розслідування воєнних злочинів», начальник третього відділу управління процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення Департаменту протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Офісу Генерального прокурора Андрій Атаманчук.
У ході розповіді спікер наголосив на ролі прокурора у забезпеченні незворотності покарання за воєнні злочини, поділився особистим досвідом роботи в органах прокуратури, який допомагає у запровадженні нових методик розслідування.
Від учасників діалогу, студентів Фінансово-правовий коледж звучали питання про механізм покарання за воєнні злочини, розшук злочинців за межами України, ризики діяльності воєнних прокурорів.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися і розвиватися! Все буде Україна!
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.