Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

«І оживе добра слава, Слава України!».
9 березня в Україні відзначають День народження Тараса Григоровича Шевченка – духовного батька українства, славетного Кобзаря, чиї слова і зараз звучать надзвичайно пророчо.
Шевченко – творець в українській літературі та в духовному житті України могутнього національного духу. Його творчість стала символом боротьби за українську державність, волю та незалежність. Поетична спадщина Кобзаря – це понад 240 творів, які перекладені понад ста мовами світу.
До 210 річниці від Дня народження Кобзаря у Коледжі пройшла літературна вікторина «Наш Кобзар», у якій взяли участь студенти 1 курсу та команда Фінансово-правового ліцею. Учасники підготували декламації творів Тараса Шевченка та відповіли на цікаві запитання щодо життя та творчості письменника. Гарний настрій учасників та командна робота створили незабутню атмосферу шевченкіади. Вітаємо з перемогою команду 4 групи спеціальності «Право» та Брюханова Івана за найкращу декламацію!
Шевченко у серці кожного українця!
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.

День народження Тараса Шевченка в ФПК 2024 (youtube.com)