Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 березня в Фінансово-правовому коледжі відбулася чергова зустріч НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА СТУДЕНТІВ ФПК «Освіта і наука у житті студентів: конвергенція систем в умовах сучасних викликів».
На захід було запрошено талановитих науковці з неймовірним професійним досвідом:
🎤Заярного Олега Анатолійовича - д.ю.н., професора, професора кафедри інтелектуальної власності та інформаційного права Навчально-наукового інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
🎤Віхляєва Михайла Юрійовича - д.ю.н., професора, директора Центру українсько-європейського наукового співробітництва, заступника директора Видавничого дому «Гельветика».
На зустрічі присутніми також були: директор Коледжу Губанова Тамара Олексіївна - директор Фінансово-правового коледжу, д.ю.н., професор, Заслужений юрист України, Губанов Олег Олександрович - перший заступник директора Коледжу, д.ю.н., професор, Чернишова Валерія Юріївна - заступник директора Коледжу з перспективного розвитку, доктор філософії, модератор заходу, та Волинець Інна Павлівна - координатор МТС, доктор філософії в галузі права.
Віхляєв Михайло Юрійович розповів про актуальність наукової діяльності, можливості наукового розвитку студенства для посилення та поглиблення комунікаційних звʼязків між представниками молоді, презентував результати діяльності та співпраці Коледжу та Видавничого дому «Гельветика». Було наголошено на можливостях реалізації наукового потенціалу студентів Коледжу, зокрема шляхом публікацій наукових досягнень у фахових виданнях Коледжу (Київський юридичний журнал та Київський економічний часопис).
Заярний Олег Анатолійович звернув увагу студентів на аспектах цифровізації сучасних знань та освіти в умовах розвитку прогресивних знань, та наголосив на перевагах наукового розвитку молоді для майбутнього працевлаштування в конкурентному середовищі.
Мотиваціний заряд учасники також отримали від Голови НТС - Гончар Валерії та її заступників - Звіряка Василя та Безштанько Оксани.
Окремо було обговорено організаційні моменти майбутніх зустрічей НТС у 2024 році. Всі присутні на заході мали змогу ознайомитися з особливостями діяльності товариства, а в кінці заходу всім учасникам були видані атрибути з символікою Наукового товариства студентів ФПК🏅
Знаходьте натхнення, нові ідеї для розвитку та разом з НТС ФПК розширюйте свої знання💡
Всі свої фото ви можете переглянути за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1bwDnBLL0HO7eCRHBAxOlMjIBOW6S3R8r?usp=sharing  📸
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.