Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Локальний осередок при Фінансово-правовому коледжі відвідав XIV Табір з навчання громадської діяльності від Ліги студентів АПУ! 🚀
🔹 Протягом 8-10 березня, наш осередок мав унікальну можливість вдосконалювати навички командної роботи та розвивати soft skills. Кожен учасник зміг реалізувати свої ідеї під керівництвом провідних фахівців з різних галузей.
🔹 А також, учасники мали можливість подолати страх публічних виступів завдяки інтенсивним тренінгам, покращити свої лідерські якості та познайомитись з великою кількістю учасників з усієї країни.
🔹 Найкращим способом перевірити свої знання є випробувати їх на практиці. Тому кожен учасник мав можливість поглибити свої навички шляхом командної роботи над цікавими проєктами. ✨
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.