Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Підбиваємо підсумки заходу! 📜
🙌 У суботу 16-ого березня в VCENTRI HUB відбувся захід на тему «Зовнішньо-економічні угоди: Юридичний вимір в контексті українського та міжнародного права»
Спікерами були:
🎤 Адвокат, Дарина Кравчук, науковець, спеціаліст з практики Due Diligence, Private Advocacy, захисту бізнесу, переговорів та медіації.
🎤 Адвокат, Ігор Дідик, спеціаліст з питать захисту бізнесу, судових спорів, податкового права, кримінального права та процесу (White Collar Crime).
🌐 Україна, активний учасник світової економіки, укладає численні міжнародні угоди, що регулюють торговельні відносини та інвестиції. Тож вивчення та дотримання юридичних норм є важливим аспектом укладання угод, що допомагає захищати інтереси України.
Дякуємо, нашим неймовірним спікерам та всім, хто був присутній! 🤗

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.