Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

21 березня в КПДЮ, відбулася унікальна та неймовірна зустріч з кандидатом політичних наук, українським політологом, автором книг «Як працює путінська пропаганда»та «Як зробити Україну успішною» Давидюком Миколою Івановичем на тему «Деконструкція ворожої пропаганди та розбудова Української держави».
Під час зустрічі студенти дізналися про методи російської пропаганди, які технології використовує ворог для втілення своїх мотивів у свідомість суспільства, які радянські та імперські міфи ворог пропагує серед українців, які наслідки культурної та історичної колонізації України.
Також проговорили про те, як працюють ботоферми, про політичну корупцію у країні та які методи боротьби з ворожою пропагандою є дієвими та результативними.
Усі слухачі мали змогу задавати питання та подискутувати з спікером. В кінці івенту, на студентів чекали приємні подарунки☺️
Ми дякуємо Миколі Давидюку за можливість розвитку в актуальних темах сьогодення та нові навички свідомої боротьби з впливом ворожої пропаганди!
Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.