Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація адвокатів України» та Фінансово-правовим коледжем, 2021 р.
Меморандум про співробітництво та взаємодію з Громадською організацією «РОТАРИ КЛУБ КИЇВ ІНТЕРНЕШЕНАЛ», 2021 р.
Меморандум про співробітництво з Київським міським осередком Всеукраїнської громадської організації «Європейська Асоціація Студентів Права ELSA Україна» ELSA Kyiv, 2021 р.
Меморандум про співробітництво з Юридичною фірмою «Правовий Альянс», 2022 р.
Меморандум про співробітництво з Тренінговим центром прокурорів України, 2022 р.
Меморандум про співробітництво з Інститутом держави і права імені В.М. Корецького НАН України, 2022 р.
Меморандум про співпрацю та партнерські взаємовідносини з Всеукраїнською молодіжною організацією "АЙСЕК в Україні", 2022 р.
Меморандум про співпрацю між Фінансово-правовим коледжем та Лігою студентів Асоціації правників України, 2022 р.
Меморандум про партнерство та співробітництво в сфері освіти з Національним Координаційним Центром сприяння протидії корупції, 2023 р.
Меморандум про співпрацю з Національною бібліотекою України імені В.І. Вернадського, 2023 р.
Договір про співпрацю між Фінансово-правовим коледжем та Київським Палацом дітей та юнацтва, 2023 р.
Меморандум про співробітництво з Науково-дослідним публічного права, 2023 р.

Договір про військову підготовку здобувачів вищої освіти за програмою підготовки офіцерів запасу з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, 2023 р.


Договір на проведення практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції, 2020 р.
Договір про проведення практики. Окружний адміністративний суд м. Києва, 2020 р.
Договір на проведення практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Солом’янською районною в м. Києві держаною адміністрацією, 2020 р.
Угода на проведення практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Національною комісією цінних паперів і фондового ринку, 2021 р.
Угода про проведення практики. Виконавчий комітет Української міської ради, 2021 р.
Договір на проведення виробничої практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Міністерством розвитку громад та територій України, 2021 р.
Договір на проведення виробничої практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Ковельською районною радою, 2021 р.
Договір про проведення практики студентів. Головне управління Держгеокадастру у м. Києві, 2021 р.
Договір на проведення практики між Фінансово-правовим коледжем та Святошинською районною в м. Києві державною адміністрацією, 2022 р.
Договір на проведення практики здобувачів фахової передвищої та вищої освіти між Фінансово-правовим коледжем та Державною установою «Центр пробації», 2022 р.
Договір на проведення практики здобувачів фахової передвищої та вищої освіти між Фінансово-правовим коледжем та Північним апеляційним господарським судом, 2022 р.
Договір на проведення практики здобувачів вищої освіти між Фінансово-правовим коледжем та Київським інститутом земельних відносин, 2023 р.
Договір на проведення практики студентів між Фінансово-правовим коледжем та Головним управлінням Національної поліції у м. Києві, 2024 р.