Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

13 грудня 2018 року студенти Фінансово-правового коледжу разом з заступником директора з наукової роботи, к.ю.н. Савенковою Владиславою Геннадіївною відвідали презентацію звіту "Україна та Угода про асоціацію: моніторинг виконання Угоди 2014-2018 роки".

Презентація звіту відбувалася за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine та програми MATRA Посольства Королівства Нідерландів в Україні..
Серед спікерів:

— Хюґ Мінґареллі, голова Представництва Європейського Союзу в Україні;
— Ольга Стефанішена, генеральна директорка Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції;
— Світлана Заліщук, голова підкомітету з питань євроатлантичного співробітництва та євроінтеграції Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, входить до міжфракційного об’єднання ЄвроОптимісти;
— Роман Ілик, заступник міністра охорони здоров'я України; 
— Ірина Заславець, засновниця платформи «Idonor»;
Під час заходу відбулась презентація результатів четвертого експертного моніторингу щодо виконання Україною зобов’язань в частині адаптації законодавства до вимог ЄС. Експерти презентували прогрес виконання Угоди за чотири роки (2014-2018 роки), та прогрес у адаптації національного законодавства у сферах транспорту, захисту прав споживачів, митних питань та сприяння торгівлі, підприємницької діяльності та торгівлі послугами, енергетики, оподаткування, навколишнього середовища, діяльності компаній, соціальної політики, громадського здоров’я, страхування, поштових та телекомунікаційних послуг.