Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

На базі Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка 15 березня 2019 р.  Фінансово-правовим коледжем проведено науково-практичну студентську конференцію на тему: «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРАВА ТА ЕКОНОМІКИ: СУЧАСНІСТЬ, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»
НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ: Актуальні проблеми права. Актуальні проблеми економіки.
У конференції брали участь студенти 1-4 курсів юридичного та економічного факультетів.
На урочистому відкритті були присутні: директор Фінансово-правового коледжу д.ю.н, доц., Заслужений юрист України Губанова Т.О., заступник директора з наукової роботи к.ю.н. Савенкова В.Г., завідувач кафедри правознавства, к.ю.н. Черненко О.А. та завідувач кафедри фінансів і кредиту, к.е.н. Мельник В.В.
Тамара Олексіївна  привітала  всіх учасників конференції та побажала всім творчого та конструктивного діалогу.
В ході секційних засідань бажаючих  виступити з доповідями, послухати своїх колег, подискутувати з приводу гострих питань та соціальних проблем сьогодення виявилось багато. Більшість доповідей студентів були підготовлені у форматі презентацій.
Конференція була цікавою, змістовною, а всі учасники мали можливість висловити свою думку щодо сучасних найактуальніших питань економіки та права.
Наприкінці конференції до присутніх звернулася директор Коледжу Тамара Олексіївна Губанова: «Підводячи підсумки, є очевидним, що до участі у конференції  залучаються студенти, яким не байдужа наукова діяльність, які прагнуть виявляти свої творчі здібності на практиці, які можуть і хочуть публічно висвітлювати свої наукові здобутки, активно працювати в колективі. З кожним роком розширюємо такі можливості, щоб такі заходи займали своє особливе місце в житті студентів, для усіх тих, хто бажає займатися науково-дослідницькою діяльністю».
Всі учасники конференції отримали Сертифікати та творче натхнення для подальших наукових досліджень.