Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

19 травня 2019 року в приміщенні Фінансово-правового коледжу відбувся тренінговий курс Soft Skills for Lawyers, що проводився за підтримки ELSA Kyiv.
Цей захід став чудовою можливістю для майбутніх правників з усієї України дізнатися більше про навички, необхідні для професії юриста (тайм-менеджмент, ведення переговорів, юридичне письмо, нетворкінг тощо). 
На учасників чекали лекції від крутих спікерів, які обізнані у сфері soft skills, а також тренінги, де була чудова можливість відпрацювати набуті знання на практиці.
Дякуємо:
Ваче Давтян - бізнес-тренер, успішний підприємець, який створив три компанії. Займається бізнесом з 1991 року. У 1995 році створив компанію «Промкабель-Електрика», а в 2003 — мережу магазинів «Пан Електро». У 2009 році передав керівництво бізнесами топ-менеджерам та почав займатися новим проектом — «Школа розвитку лідерів LeaderWay». У своїх компаніях, перш за все, виконує роль «хранитель щастя». Тема лекції: «Нетворкінг - сила зв`язків».
Олег Трибой з темою виступу: «Навички ведення переговорів: технології успіху». Олег Трибой — правознавець та економіст, керівник департаменту з 50 юристів. Спеціалізацізується на міжнародних комерційних та інвестиційних транзакціях, комерційній нерухомості, державній власності. Брав участь у медійно-відомих проектах, як-то найбільша на ринку АЗС України M&A транзакція «УТН –Схід» – «ТНК ВР», пасажирські автотранспортні перевезення в МА «Бориспіль». Працював юридичним радником у багатосторонніх міжнародних транзакціях. З метою персонального розвитку та боротьби з професійним «юридичним» стресом вивчає та використовує методи сучасної психології в продуктивних переговорах та розвитку стресостійкості. Пройшов підготовку в Українському Центрі Медіації при KMBS у напрямках «Сімейна медіація» та «Бізнес медіація». Зареєстрований як бізнес – медіатор у реєстрі Київської Торгово–Промислової палати.
Валентин Кім, тема виступу: «Емоційне вигорання: you can fight it». Валентин Кім - психолог, консультант, бізнес-тренер, психолог-експерт "Говорить Україна" та психолог-експерт телеканалу СТБ. Має більше 20 років досвіду психологічної практики, а 9 з них - досвід у сфері HR та управління бізнес-процесами.
Євген Пронін: Керуючий партнер адвокатського бюро Pronin & Partners; Лауреат премії "Кращий молодий юрист року в Україні" у 2015 році;  Президент "Клубу майбутніх адвокатів" ААУ; Член Національної Асоціації адвокатів України; Тренер-викладач у Національній поліції України.