Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

16 квітня 2021 року у Фінансово-правовому коледжі відбулась щорічна науково-практична конференція «Актуальні питання права та економіки: сучасність і перспективи розвитку».
Урочисте відкриття конференції провела Директор Коледжу, професор, доктор юридичних наук Губанова Тамара Олексіївна.
Під час роботи конференції пролунали виступи понад 50 учасників, серед яких особливу жваву дискусію порушили питання діджиталізації, кризи на світовому ринку нафти, булінгу та насильства у сім’ї, сутності права на освіту для жінок та проблеми реалізації права національних меншинств на політичне представництво.
Хочемо відзначити велику кількість учасників. Приємно, що надіслані тези охоплюють як історичну ретроспективу розвитку економіко-правової думки так і висвітлюють сучасні, актуальні питання права та економіки в Україні і поза її межами.
Модераторами секцій виступили кандидат технічних наук, доцент Калінько Ірина Василівна та кандидат юридичних наук, завідувач кафедри правознавства Черненко Олена Анатоліївна.
Дякуємо усім науковим керівникам які готують молодих науковців, викладчам Коледжу, а також викладачам економічного факультету та Інституту права Київського університету імені Тараса Шевченка.