Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти Коледжу 28 вересня – 1 жовтня 2021 року відвідали «Міжнародний економічний Forum EFBM 2.0 Зміни. Адаптація. Нова економіка», що проходив на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка та День кар’єри за участі партнерів Форуму.
Це був перший масштабний форум який я відвідала. Протягом цих трьох днів я відвідала круглі столи на актуальні та цікаві для мене теми, була учасником жвавих дискусій. Я із неймовірним зохопленням слухала наукові погляди кандидатів, докторів та професорів економічних наук. Для мене велика честь побувати в колі такої високоінтелектуальної спільноти.
«Я була в неймовірному захваті, слухаючи такі змістовні та ґрунтовні погляди викладачів на основні проблеми в різних сферах вітчизняної економіки. Звичайно, що я дізналася багато нової для себе інформації. А найголовніше те, що тепер я зрозуміла на кого мені слід рівнятися, щоб стати справжнім спеціалістом в сфері фінансів та який результат в кінці навчання  я хочу отримати. Для будь-якого студента, який ще тільки починає робити перші кроки у вивченні економіки, цей форум є безцінним досвідом, адже слухати справжніх "титанів економічної науки" з потужними глибинними знаннями є найкращим джерелом для пізнання реальної ситуації в економіці та перспектив її розвитку.» - ділиться своїми враженнями студентка 3 курсу 2 групи спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування Лисенко Ілона.
Бажаємо нашим студентам подальших успіхів в науковій сфері діяльності!