Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Своїми успіхами, приуроченими 27 річниці заснування Фінансово-правового коледжу діляться члени наукового товариства студентів:
Ангеліна Духота, студентка 2 курсу спеціальності 081 «Право» прийняла участь у заході від Elsa Kyiv "Legal Desing get together", на якому за два дні освоїла базові навички legal дизайну, почула неймовірно корисні інформацію від спікерів на тему нових сучасних стандартів укладання договорів та дізналась багато корисних лайфхаків щодо креативного створення договорів та резюме. В рамках стажування в міжнародній молодіжній волонтерські організації AIESEC прийняла участь в таких заходах:
World largest lessons - захід за підтримки Unisef, на якому провела урок екологічної свідомості українським школярам. Стала амбасадором ініціативи Global teacher prize та взяла участь у антиуроці «Вчитель-супергерой покоління Альфа: подяка edition». Провела 3 уроки подяки українським школярам, на яких розкрили питання важливості професії викладача для кожного з нас.
Гаращук Дарина, студентка 3 курсу спеціальності 081 «Право» була залучена до всеукраїнського молодіжного форуму Національної ради дітей та молоді «Лідерство. Натхнення. Fun” за участі Президента України. Форум об‘єднав більше 40 тисяч підлітків з усієї України. (2020). Стала співрозробницею проєкту для розвитку життєвих навичок у підлітків «Y1317» та тренінгу з фінансової грамотності «Business mind». Брала участь та була залучена до проєктів з такими організаціями, як: Асоціація міст України; Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH; Lumos (міжнародна неурядова благодійна організація створена Д. К. Роулінг).
Бабяк Дмитро, студент 3 курсу спеціальності 081 «Право» взяв участь у освітньому проекті Іtalents 2021, організованого юридичною компанією Integrites. «У перший день спікери розповідали студентам про те, як ефективніше будувати кар'єру к сфері права. На другий день спікери від компанії Integrites розповідали про юридичні тонкощі податкового та банківського права. Потім ми розподілилися на команди і нам дали досить цікавий кейс».