Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти Коледжу відвідали конференцію з медичного права, організаторами якої стала ELSA Kyiv. Головна тема конференції - "Вакцинація - безпечне життя чи дискримінація?"
На заході  можна було здобути знання у сфері медичного права завдяки доповідям спікерів, зокрема на такі теми, як: медичне страхування, сертифікація вакцин, захист прав студентів у разі примусової вакцинації, відповідальність за негативні наслідки після вакцинації, «ковідний паспорт» - дискримінація чи перепустка до нормального життя?
Своїми враженнями діляться Доманський Роман (студент 3 курсу ОКР «молодший спеціаліст») та Духота Ангеліна (студентка 2 курсу ОС «бакалавр»): «В нових умовах світу, які викликані пандемією коронавірусу, постає нове завдання: захист та охорона здоров'я людей. Здається що вакцинація це свідомий вибір кожного, але на жаль, як показує практика, все частіше трапляються випадки примусової вакцинації та масова фальсифікація covid паспортів. На конференції компетентними юристами, які працюють у сфері медичного права, були розглянуті актуальні питання щодо патентування та сертифікації вакцин, захисту прав та інтересів людей під час вакцинації та ін. Для молодих юристів та студентів - правників це була чудова можливість поглибитись в питання медичного права та зрозуміти усю проблематику. Для мене це був перший досвід і організації офлайн заходу, було трохи хвилююче, але все пройшло на вищому рівні та учасники заходу були задоволені».

#НТС #ELSA #ELSAKyiv