Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У п‘ятницю, 29 жовтня студенти Фінансово-правового коледжу прослухали лекцію від фахівця у сфері фінансів та корпоративного управління - Дмитра Вінніка.
Студенти дізналися про особливості роботи фінансового аналітика та принципи роботи фінансового моніторингу на прикладі досвіду Дмитра Вінника, який працював у Coca-Cola, Національному Банку та у Київській школі економіки. Лектор розповів, що таке корпоративне управління та поділився практичними кейсам з індустрії.
Окрім цього, він підготував цікаву презентацію із прикладами та жартами, які дуже сподобалися студентам.
Також розповів про свій кар’єрний шлях, труднощі, із якими зіткнувся та відповів на запитання студентів.
Ділиться своїми враженнями студентка 3-го курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, Лисенко Ілона - «З кожним днем я все частіше задумуюсь про свою майбутню кар'єру. І виникає певна невизначеність: "Куди йти і пропонувати свої трудові послуги, які знання та компетенції я повинна мати, щоб стати топовим фінансистом, з чого починати і чи не буде це заважати процесу навчання?"  З'являється навіть страх від цієї невизначеності.
Але послухавши лекцію Дмитра Вінніка, в якій він розповів про свій кар'єрний шлях та поділився своїм досвідом, я змогла отримати відповідь на питання, які мене довго мучили. Дуже дякую спікеру та організаторам даного заходу. Адже не тільки я, а й всі учасники заходу зрозуміли з чого починати свій шлях, кому пропонувати свої трудові послуги та в цілому ширше відкрили очі на кар'єру в сфері фінансів. Будь-якому вмотивованому на успіх студенту це будуть цінні поради досвідченого спеціаліста, які базуються на реальних фактах зі сфери бізнесу.
Ще раз хочу подякувати за безцінні поради, мотивацію та віру в успішне майбутнє спікеру та організаторам даного заходу».