Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

16 листопада відбувся майстер-клас від  UNBA NextGen на теми: «Від пошуку роботи до набору штату. Власний досвід» та «Резюме як ключ до бажаної позиції у компанії: як підібрати його правильно?»
Молодіжний комітет «UNBA NextGen» має статус консультативно-дорадчого органу Національної асоціації адвокатів України. Метою діяльності комітету є забезпечення якісного, прогресивного, ефективного та сталого розвитку адвокатури України з точки зору освітньої діяльності, інтеграції молоді в роботу органів адвокатського самоврядування, встановлення найкращих стандартів адвокатської професії.
Спікерами майстер-класу були Сергій Барбашин, адвокат, Голова UNBA NextGen, керуючий партнер Trustme Law Firm та Альона Темпер, виконавчий директор юридичної фірми GOLAW.
Модератором заходу була Юлія Сергет – адвокат, член Ради та регіональний представник UNBA NextGen у Херсонській області.
Були озвучені такі важливі питання:
-Як обрати компанії для працевлаштування?
-Як правильно скласти резюме?
-Наскільки важливим є досвід роботи?
-Як потрібно поводити себе на співбесіді, який зовнішній вигляд мати?
-Які книги будуть корисними для досягнення успіху?
Також, спікери поділилися власним досвідом, надали поради молодим фахівцям та відповіли на запитання.
Студенти Фінансово-правового коледжу в захваті від такої цікавої та корисної лекції.
«Відвідавши вебінар майстер-клас для студентів від UNBA NextGen, ми змогли почути професійні погляди спікерів та отримати відповіді на свої запитання.
Цікавим був власний досвід Сергія Барбашина. Також інформативною була презентація «Резюме як ключ до бажаної позиції у компанії: як підібрати його правильно?» від Темпер Альони. Загалом вебінар був дуже корисним для студентів» - ділиться враженнями студентка 1 курсу 4 групи, спеціальності «Право» Ковальчук Анастасія.