Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

24 листопада, студенти юридичного факультету Коледжу, в рамках проєкту Національний тиждень молоді в компаніях “Job Shadowing Week”, відвідали офіс юридичної компанії Everlegal.
EVERLEGAL - це незалежна українська юридична фірма із секторальним фокусом. Компанія, заснована у 2015 році, сьогодні об'єднує 50 юристів та входить у ТОП-15 юридичних фірм України. Компанія займається корпоративної, судовою, трудовою, кримінальною та іншими практиками. Особливістю Everlegal є неймовірний корпоративний дух. Фірма пропагує сталий розвиток, підтримує зелену енергетику, екологічні ініціативи, залучає своїх працівників до здорового життя та є велодружнім бізнесом. Також Everlegal цінують підтримку один одного, є дуже дружніми та цінують успіх своїх клієнтів.
Юристи Everlegal, а саме старший юрист Олександр Демчук, молодший юрист Наталія Іварук та інші,  поділилися з студентами Коледжу власним досвідом та розповіли про свій кар'єрний шлях, з якими труднощами доводилося зіштовхнутися та як їм вдається досягати успіху. Дякуємо співробітникам за те, що поділилися секретами ідеального резюме та лайфхаками на співбесіді.
 Це була невимушена та дружня розмова в затишній обстановці, що неймовірно надихнуло наших студентів ставати кращими та досягати успіхів в професії!
Захід організовано за підтримки:
#НТС #ФПК