Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

З 19-го по 26 листопада відбувся молодіжний хакатон від AIESEC ! 💡
YouthHack - це хакатон , спрямований на розкриття здібностей у різних сферах і на практиці. Фінансово-правовий коледж представляли команди студентів.
Івент розпочався зі вступної конференції, де представники різних компаній презентували кейси, розповіли про свій досвід.
У першому епізоді із Танею Першиною (спікеркою від компанії iDeals) говорили про те, як свідомо обирати роботу
У другому епізоді здобували нові знання про сферу дизайну від спікера з Lazarev.agency Андрія Гадай
У третьому Христина Шкрябіна – менеджерка з маркетингу в Synebo розповіла про те, як почати кар'єру мрії. Четвертий епізод провів Олександр Андрієнко з KPMG, розповівши про необхідність нетворкінгу.
З записом конференції та усіма презентаціями ви можете ознайомитись за посиланням https://youtu.be/dAcMGJ0RSnM
Враженнями ділиться Гончар Валерія (студентка 2 курсу ФМБ спеціальності Право): «Наша команда брала участь у неймовірно крутому заході від AIESEC - Хакатоні, який повністю був присвячений сфері маркетингу, фінансам та PR. Окрім того, під час івенту ми мали змогу познайомитись із великою кількістю спікерів, які розширили наші навички успішної комунікації та дизайну, а також поділилися досвідом компаній-партнерів, у яких вони наразі працюють.
Згодом нам пояснили всі вимоги до роботи з кейсом, ми отримали тему маркетингу і приступили до оформлення.
На жаль, багато учасників мали проблеми через відключення світла, але русні не вдалось вибити нас із рівноваги - навпаки, команда робота стала більш налагодженою!
Для нашої команди це був перший такий івент у сфері маркетингу, адже ми вчимося на спеціальності «Право». Тим не менш, ми дуже вдячні за таку нереальну можливість отримати безцінний практичний досвід, який, безумовно, знадобиться нам у майбутньому!»
Долучайтесь до наукового товариства студентів Коледжу, адже попереду ще багато цікавого!