Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

8 жовтня члени Наукового товариства студентів (за запрошенням від ELSA Kyiv) відвідали дійство присвячене святкуванню Дня юриста «Кар’єра в умовах воєнного стану»
Під час заходу обговорили:
▫️яким є юридичний бізнес в теперішньому стані;
▫️як починати свій професійних шлях в умовах війни;
▫️з якими викликами зіткнулися провідні юридичні фірми України.
Наші студенти залишились в захваті від заходу.
«Ми зі студентами відвідали неймовірно цікаву лекцію "День юриста. Кар‘єра в умовах воєнного стану". Дізналися багато цікавої і дійсно корисної на данний момент інформації, щодо подальшого працевлаштування, стажування і порад щодо навчання. Дякую Elsa Ukraine та Elsa Kyiv за чудову організацію заходу, дуже круту атмосферу і можливість поспілкуватися із студентами інших навчальних закладів, які навчаються на такій самій спеціальності, поділитися з ними якимись своїми поглядами, поспілкуватися, це також важливо для кожного з нас. Будемо ще чекати і інших подібних заходів». Гончар Валерія, 2 курс 4 група, ФМБ «Право»
Враженнями ділиться Каленцова Дар’я 6 група 2 курс, ФМБ «Право»: «Дякую вам за таку можливість відвідати такий прекрасний захід ! Теперь це мій самий улюблений формат, дізнатися багато нового, дійсно дало багато того над чим замислитися. Та і взагалі дала ще більше сил та подиху для пізнання чогось нового в юриспруденції , більше сил до навчання. Я була б дійсно щаслива відвідувати більше таких заходів. Окрім того, ми трішки відволіклись від усього… Ще раз велике вам дякую 💗🙏🏻
Окремо дякую хочу сказати за організацію, дійсно приємно коли ти приходишь і тебе пригощають кавою ( особливо коли це ранок 😅) та і сама атмосфера дійсно дуже захоплює 😻🤍».