Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Наукове товариство студентів Коледжу співпрацює з багатьма студентськими організаціями. Серед них і міжнародна асоціація студентів-правників ELSA Kyiv. 26-27 листопада були проведенні ІІІ Національні судові змагання з права інтелектуальної власності від ELSA Kyiv. Роман Доманський (студент 3 курсу спеціальності «Право»), будучи членом ELSA, мав змогу взяти у них участь у якості організатора, а саме – бейліфа (це людина яка слідкує за ходом і часом змагань).
Роман ділиться враженнями: «Бути бейліфом, це корисний досвід. Поки немає досвіду для участі в змаганнях, можна допомагати та побути в якості організатора змагань, побачити як все працює з середини. В ролі бейліфа, ви можете подивитися як проводяться змагання, виступають команди та набратися досвіду просто слухаючи різні розв`язки фабули».
Нагадуємо, що ви також можете стати членом організацій-партнерів НТС, брати участь у їх заходах практичного спрямування, відвідувати екскурсії та брати участь в онлайн/оффлайн зустрічах з відомими правниками або фінансистами. Доєднуйтесь до нашого telegram каналу або слідкуйте за новинами на сайті.