Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Продовжуємо ділитись досвідом участі у заходах студентів-членів НТС.
Анастасія Зайцева, студентка 3 курсу спеціальності «Право» мала досвід бути присутньою на двотижневій Конференції ООН зі зміни клімату у м. Бонн. (United Nations Framework Convention on Climate Change, Рамкова конвенція ООН про зміну клімату)
У рамках конференції обговорювались дуже важливі кейси з приводу підвищення кліматичних амбіцій для скорочення викидів парникових газів. А також адаптації до неминучих наслідків зміни клімату, зокрема до змін океанічного клімату та заохочення фінансування наук про океан.Настя мала можливість у вільний від роботи час відвідувати декілька заходів, зокрема із захисту океанічної середи, проблеми викидів. У рамках даних тем напрацьовані інформаційні матеріали та позиції учасниць до програми з утримання потепління. «Цікавим було те, що багато спікерів акцентували увагу саме на тому, що необхідно показувати та розказувати якомога більше інформації про екологію та проблеми навколишнього середовища у соціальних мережах. І показувати реалії всієї ситуації, без цензури, як є. Саме так можна привернути увагу великої кількості жителів нашої Землі до проблем нашої Планети.
Також, познайомилась із українською делегацією, вони були трохи здивовані зустріти далеко від Батьківщини земляків, мали теплу розмову. Конференція була змістовною, в результаті був укладений та підписаний документ, який буде допрацьовуватись і надалі».
Приєднуйтесь до #НТС. Далі буде…