Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Всім  привіт!
🔥 Нарешті довгоочікуваний захід зі змогою долучитися офлайн!
Attention ❗️ Розшукуються Офіцери та мембери ELSA, які хочуть прокачати свої soft skills 
Професія юриста передбачає як активне використання професійних навичок, так і вміння взаємодіяти з людьми. Однак погодьтесь, якщо із професійними компетенціями все зрозуміло, то як розвинути в собі гнучкі навички? 👀
Про це ви дізнаєтесь на ELSA Knowledge & Soft skills Training від ELSA Kyiv (https://t.me/elsakyiv) & ELSA Kharkiv (https://t.me/elsakharkiv) 🔥
🎓Запрошені спікери - Софія Каляндрук та Ярина Стефанів - Alumni ELSA Ukraine.
Особисті поради, Q&A session та практичне завдання - це все включає в себе тренінг, який ми для вас підготували!
👤 Перша частина заходу спрямована на удосконалення особистих якостей, які допоможуть у подальшому професійному розвитку та стануть перевагою під час діяльності в ELSA.
 Друга частина тренінгу присвячена питанню формування корпоративної культури ELSA Ukraine.
Заключна частина заходу - інтерактивна взаємодія учасників із виконанням певного завдання.
Дата - 11 березня о 16:00
📍Формат заходу - змішаний! (Offline - у м. Києві, Online - Zoom)
Реєструйтесь на тренінг за посиланням (https://forms.gle/s7wEdjYDwFTsryna9), щоб прокачати свої soft skills та бути справжнім фахівцем!
📩 У разі виникнення запитань Ви можете звернутись до Генерального секретаря ELSA Kyiv – Катерини Стрілець в дірект (@katrin_strilets) або на пошту (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та до Генерального секретаря ELSA Kharkiv - Анни Носенко в дірект (@_anna_nosenko_) або на пошту (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)