Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

29 березня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Шевченківська весна 2023. Повоєнне відновлення економіки України: проблеми та перспективи» до якої долучились  студенти Фінансово-правового коледжу:
Авраменко А.А. 3 курс ОПС «фаховий молодший бакалавр»;
Морозова М.Д. - 3 курс ОПС «фаховий молодший бакалавр»;
Яцик А.О. - 3 курс ОС «бакалавр»;
Овсепян А.О. - 4 курс ОС «бакалавр»;
Мухамад О.В. - 4 курс ОС «бакалавр»;
Карпенко А. - 4 курс ОС «бакалавр».
Студенти були представлені у двох секціях:
  • Секція 1 - «Фінансова система України: сучасні виклики та реалії функціонування в умовах війни»;
  • Секція 2 - «Роль бізнесу у повоєнному відновленні економіки України».
31 березня відбулося святкове підбиття підсумків конференції та вручення відзнак найактивнішим учасникам серед яких є наш студент 4 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, Овсепян Арташес. Він отримав диплом за активну участь в обговоренні у секційному засіданні. Тема тез Арташеса: «Реструктуризація державного боргу як складова післявоєнного розвитку України», науковий керівник к.е.н., доцент, завідувач кафедри фінансів і кредиту Фінансово-правового коледжу Мікічурова О.В.
Арташес ділиться своїми враженнями: «Шевченківська Весна цього року мені відкрилася вперше та я дуже задоволений результатами роботи. Організація конференції була на найвищому рівні. Всі теми, які піднімалися під час засідань секцій були цікавими, актуальними та практичними. Разом з присутнім науковим товариством ми вирішили сконцентрувати наші зусилля для відновлення нашої країни та її подальшого розвитку».
Ми пишаємось нашими студентами!