Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

15 вересня наші студенти відвідали захід на тему «Домовитись з минулим. Що таке і навіщо потрібна політика національної памʼяті?».
🎤Спікером був Володимир Вʼятрович - історик, Народний депутат Верховної Ради 9 скликання, ексголова Українського інституту національної памʼяті, автор 9 книг і співавтор понад 10.
На заході обговорювалася політика національної памʼяті. Державна політика пам'яті формує контекст минулих подій та те, як народ буде вибудовувати своє теперішнє. Ефективна політика пам’яті сприяє посиленню національної свідомості та самоідентичності.
«Є минуле яке потрібно забути, а є минуле яке потрібно памʼятати вічно».
Від Фінансово-правового коледжу були присутні перший заступник директора Коледжу д.ю.н., професор Олег Губанов та заступник директора Коледжу з перспективного розвитку, доктор філософії Валерія Чернишова.
Усі слухачі мали можливість зануритись в історичні події нашої держави та в кінці заходу поставити запитання і висловити свої думки. Панувала неймовірно цікава та захоплююча атмосфера✨
Дякуємо КНУ імені Тараса Шевченка за можливість дізнаватися нове про історію нашої держави та вміння користуватися цими знаннями в майбутньому ⭐️

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової перед вищої освіти та Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р.