Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

27 вересня директор Фінансово-правового коледжу Губанова Тамара Олексіївна, перший заступник директора Губанов Олег Олександрович та заступник директора з перспективного розвитку Чернишова Валерія Юріївна були учасниками конференції з підприємництва Startup Campus, яку було організовано для підприємців, дослідників та інноваторів в українських університетах, що готові змінювати світ.
Головна мета заходу - обʼєднати однодумців з метою впровадження інноваційних підходів в освітній процес, обмін досвідом та побудова перспективної моделі розвитку сучасної України. 
Спікерами заходу виступили:
Євген Кудрявець (Україна) Перший заступник Міністра освіти і науки України.
Беррі Кейтс (США) Професор Стенфордського університету, експерт з дизайн-мислення.
Олена Донець (Ізраїль) Співзасновниця та CEO Spyre Group, експертка з розвитку інноваційних екосистем.
Андрій Заікін (Україна) Засновник та СЕО YEP.
Ксенія Семенова Program Lead at YEP.
Андрій Ремізов Директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту.
Роман Грищук Член Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій. 
Артем Копанєв СОО Genesis. 
гор Маркевич Mentor at Techstars, Ukraine Delegate to Horizon Europe Committee on Digital, Space and Industry.
Startup Campus щороку проходить в межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Участь у заході було прийнято відповідно до Статуту Фінансово-правового коледжу, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої та фахової передвищої освіти, Стратегії розвитку Фінансово-правового коледжу на 2020-2025 р.р. та Плану навчально-наукових заходів Коледжу на 2023-2024 н.р.