Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Кожен вищий навчальний заклад починається з Дня відкритих дверей. Саме після цієї події більшість абітурієнтів приймає остаточне рішення: який навчальний заклад обрати, визначитися з факультетом, спеціальністю, формою навчання. Отже, 20 квітня у Фінансово-правовому коледжі відбувся День відкритих дверей.

Цього чудового весняного і сонячного дня до Коледжу з 9-45 ранку почали приходити перші гості – випускники шкіл та їх батьки. У холі їх привітно зустрічали представники Коледжу, ось так розпочалось перше знайомство… Кожен одержав рекламні буклети, брошури, в яких у повному обсязі міститься інформація про Коледж, а саме: правила прийому та умови навчання, умови вступу і т.п.

Згодом присутні абітурієнти та їх батьки ознайомились з наявністю ліцензії та свідоцтва про акредитацію, адже ці документи є основоположні і по-перше:дають право на організацію навчання, по-друге право видати диплом державного зразка.

Потім всі присутні були запрошені до зали для зустрічі з адміністрацією, викладачами, студентами.

У президії чинне місце зайняли представники адміністрації Коледжу, а також поважні гості з юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Ми почули багато щирих і теплих слів про Коледж, про студентів, які навчаються і вже закінчили його, адже багато його випускників стали студентами - магістрами вищезазначених факультетів.

Мета адміністрації - пояснити абітурієнтам, як і чим наш Коледж відрізняється від інших, про викладацький склад і їх вчені ступені, про здобуту освіту, про перспективи випускників, а також багато іншої інформації, яка цікавила присутніх гостей.

Після офіційної частини абітурієнти та їхні батьки отримали можливість задавати конкретні запитання та одержували вичерпні відповіді на них.

Перед присутніми гостями виступали випускники минулих років, сьогоднішні студенти, викладачі.

Тож свято пройшло успішно.

Чекаємо на нове поповнення студентів-першокурсників-2013!