Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

2 червня 2013р. у м. Києві пройшов Чемпіонат лівобережної України з армрестлінгу. Великі біцепси, сталеві нерви і бійцівський дух, це було присутнє на чемпіонаті.

Цього разу до столиці приїхало чимало молодих спортсменів із регіонів. Але новачками їх можна вважати лише формально - у багатьох великий досвід в інших силових видах спорту - пауерліфтингу і важкій атлетиці. Дорослі пристрасті кипіли й під час юніорських змагань. Особливо - на фінальній стадії.

Серед учасників турніру був студент 2 курсу економічного факультету Фінансово-правового коледжу Антон Терпило, який став переможцем турніру. Він зайняв 1 місце серед юнаків до 18 років з ваговою категорією до 80 кг. По закінченні турніру він сказав, що йому подобається цей вид спорту тому, що тут проявляється чоловіча сила, страсть і накал. Для того, аби виступати успішно, потрібно мати міцні м’язи, володіти технікою боротьби і вірити у власні сили.

Деякі сутички відзначалися напруженою і виснажливою боротьбою, інші - тривають лічені секунди. Втім, швидка перемога ще не означає слабкість суперника. В армрестлінгу дуже важливо захопити ініціативу від початку поєдинку. Тож суперництво за більш зручне положення руки подекуди має вирішальне значення.

Найбільшу кількість перших місць на чемпіонаті вибороли кияни.

Отже, вітаємо нашого чемпіона, бажаємо успіхів і нових перемог!