Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

У знаковий і пам’ятний день – 27 червня, напередодні Дня Конституції України у Фінансово-правовому коледжі пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам спеціальності «Правознавство» та «Фінанси і кредит» денної та заочної форми навчання.
Ця подія відбулася у приміщенні Київського міського Будинку вчителя. Привітати зі святом і вручити дипломи випускникам прийшли викладачі та весь колектив на чолі з директором Коледжу Губановою Тамарою Олексіївною.
На свято прибули високоповажні гості, представники юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Залу заповнили випускники, їхні батьки, викладачі та гості свята. У залі стихає репетиція та останні її музичні акорди ... Розпочали вечір наші чудові ведучі: Люда Серебрянська, Євгеній Головатенко та Сергій Котвицький.
Прозвучав державний гімн України. Свято відкрито! Першим музичними номером привітала всіх присутніх студентка 3-го курсу Люда Серебрянська.
З найщирішими привітаннями до випускників звернулася директор Коледжу - Тамара Олексіївна Губанова, вона побажала своїм вихованцям щасливої долі, бути завжди успішними і не забувати рідний Коледж, адже він дав успішний старт у доросле життя.
Наступила урочиста церемонія вручення дипломів випускникам.
За традицією, з вітальним словом виступив д.ю.н., декан юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка - Гриценко Іван Сергійович, а також вручив Дипломи з відзнакою та Грамоти кращим студентам-випускникам.
Випускникам-бакалаврам економічного факультету дипломи вручив к.е.н., доцент кафедри фінансів КНУ імені Тараса Шевченка, заступник директора Інституту післядипломної освіти Університету Шевченка - Рожко Олександр Дмитрович. На сцену були запрошені випускники — бакалаври, за спеціальністю “Правознавство”, а дипломи вручати випала місія к.ю.н., професору кафедри цивільно-правових дисциплін Національної академії прокуратури України — Майданик Наталії Іванівні.
З привітанням до Молодших спеціалістів зі спеціальності “Фінанси і кредит” звернулася к.е.н., доцент кафедри страхування та ризик менеджменту економічного факультету КНУ ім.Т.Шевченка - Приказюк Наталія Валентинівна, яка з великим бажанням вручила дипломи наймолодшим випускникам Коледжу.
Влучними, принциповими і, водночас зворушливими були привітання - настанови випускникам від почесних гостей свята.
Серед присутніх були найдорожчі гості - батьки випускників. За належне виховання своїх дітей батькам кращих випускників були вручені Подяки. Присутні у залі почули теплі батьківські привітання, слова вдячності колективу Коледжу, а також побажання щасливого майбутнього в обраній професії.
Святкову програму продовжили мистецькими виступами творчі студенти Коледжу: Головатенко Женя, Дроща Антон, Лагута Петро, Хоменко Олег, а також минулорічна випускниця коледжу, а нинішня студентка магістратури юридичного факультету Університету Шевченка - Черкесова Олена. Зі сцени лунали пісні у подарунок випускникам і всім присутнім гостям.
По закінченню вечора випускники традиційно поклали корзину з квітами до підніжжя пам'ятника Т.Г.Шевченка.
Тож ще раз вітаємо наших дипломованих випускників!
Бажаємо щедрої долі на добро, успіхів і надійних друзів!