Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Чотирнадцятого жовтня відзначається одне з найбільш шанованих свят в Україні - свято Покрови Пресвятої Богородиці, а для всього колективу Фінансово-правового коледжу це подвійне свято, адже ми святкуємо своє 20-річчя від дня заснування нашого навчального закладу.

Є різні свята – державні, професійні, сімейні…

А День коледжу – це який? Звісно, сімейний! Бо ж збирається вся коледжанська родина разом, коли всім весело і всі щасливі! Так історично склалося, що саме 14 жовтня 1994 року Фінансово-правовий коледж розпочав свою освітню діяльність.

У той час можливо мало хто вірив в успішність сміливого задуму. Та попри сумніви скептиків, Коледж розпочав свою освітянську діяльність. На сьогоднішній день тут навчаються студенти зі всієї України.

Швидко збігли роки і ми вже відзначаємо свій 20-річний ювілей.

За цей порівняно невеликий період часу коледж пройшов шлях становлення та довгу і яскраву дорогу розвитку. Це сучасний вищий навчальний заклад, який вийшов на якісно новий рівень підготовки фахівців. Його диплом завжди буде свідченням знаку якості, підтвердженням високої кваліфікації випускників, путівкою та найкращим стартом у майбутнє.

Саме так 14 жовтня 2014 року

Фінансово-правовий коледж святкує 20-ий день свого народження.

2014 рік…Осінній день видався напрочуд сонячний і теплий. Святкування проходило у Міському Будинку вчителя. По-святковому прибраній залі зібрався весь колектив викладачів, студентів 1-4 курсів, а також гості від юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Теплі слова вітань з нагоди 20-річчя звучали від присутніх гостей- заст.декана юридичного факультету к.ю.н., доц.,Ковальчука Олександра Михайловича, заст.зав. кафедри з навчально-методичної роботи, к.е.н., доц., Приказюк Наталії Валентинівни.

Не забули і про колишніх випускників, адже серед них є такі, які захистили кандидатські дисертації і стали викладачами.

З найщирішими побажаннями та словами подяки виступила директор Коледжу, к.ю.н. Губанова Тамара Олексіївна. Вона привітала присутніх, студентів і випускників минулих років і відзначила те, що у нас багато талановитої молоді. Тож, безперечно приємно, коли наші випускники працюють у великих установах чи займаються власним бізнесом і зробили там кар’єру. Людина повинна робити кар’єру, має любити свою роботу. Серед наших випускників дуже багато успішних людей,які отримали першу освіту в Коледжі , а їх більшість продовжили навчання у магістратурі Університету Шевченка. Знаєте, є критерій, що таке «щастя». З моєї точки зору, людина щаслива, коли вона з радістю іде на роботу і з радістю повертаються у сім’ю. Я всім бажаю, безумовно, щастя сімейного, радості у праці та навчанні, творчого натхнення.

І хоча очі Феміди, як водиться, закриті пов’язкою, віриться, що наші юнаки і дівчата пройдуть по житті з відкритим сміливим поглядом, впевнено будуючи омріяне, світле майбутнє.

У Коледжі неповторний корпоративний дух, особливі взаємини доброзичливості, душевності, готовності прийти на допомогу.

Свято продовжувалось. концертною програмою, яку підготували студенти Коледжу, адже у нас багато талановитих дітей.

У цілому, свято видалося надзвичайно позитивним: із жартами і піснями, із квітами і подарунками та щирими привітаннями, які додали сердечності й теплоти загальній атмосфері.

Усім було тепло і затишно від посмішок, побажань, добрих слів вітань, від дарунків, які вручалися кожному присутньому на святі.

Тож із ювілеєм, рідний коледже!