Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Традиційно, кожного року Фінансово-правовий коледж проводить Дні відкритих дверей для усіх бажаючих, під час яких можна більш детальніше дізнатися про наш навчальний заклад, про освітні послуги, умови навчання та студентське дозвілля.
Захід був організований для майбутніх вступників та їх батьків з метою презентації можливостей професійної підготовки в Коледжі, ознайомлення з правилами та умовами вступу у 2015 році до нашого навчального закладу.
Присутні отримали широку інформацію у ході безпосереднього спілкування з представниками від адміністрації, факультетів, приймальної комісії, а також завдяки перегляду відеоролика про історію і сьогодення Коледжу, інформаційним тематичним стендам, рекламним буклетам, брошурам, студентській газеті«СтудентІнформ» та іншим друкованим матеріалам.
Проведення таких заходів допомагають молодим людям визначитися зі спеціальностями, фахівцями з яких вони стануть через кілька років, а також у цей день була унікальна можливість познайомитися з керівництвом нашого Коледжу і одержати відповіді на всі хвилюючі запитання батьків.
На цей захід завітали також представники з юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Багаторічна співпраця між цими факультетами дає тільки досить високі позитивні результати, адже після закінчення Коледжу переважна більшість випускників продовжують навчання у магістратурі на відповідних факультетах Університету.
Студенти є активними не лише в навчанні, а й у всіх наукових, спортивних та культурно-масових заходах Коледжу. Про насиченість і різноманітність студентського життя, про різнопланові шляхи вияву своїх здібностей, про плани на майбутнє студенти 1-4 курсів розповіли присутнім гостям.
Далі у програмі "Дня відкритих дверей" був невеличкий концерт, який підготували талановиті студенти Коледжу.
З відгуків присутніх проведений захід виявився цікавим та результативним і дав змогу багатьом остаточно зорієнтуватися у виборі напряму навчання, а також у тому, як готуватися до вступу вже сьогодні.
Висловлюємо щиру вдячність всім тим, хто відгукнувся та у вихідний день прийшов на наш День відкритих дверей.
Будемо раді знову Вас бачити в нашому вузі, і впевнені, вже в якості наших студентів!