Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Ось і промайнуло літо – наступила осінь, проте лиш календарна, адже погода у Києві сонячна, а на термометрі за +36 С. Першовересневого дня у міському Будинку вчителя на урочистій церемонії відбулася посвята студентської молоді Фінансово-правового коледжу.

Ця подія зібрала першокурсників, які прийшли на своє перше студентське свято – День знань і вручення їм студентських квитків. Разом з першокурсниками радісно схвильовані батьки, родичі, друзі. На це свято завітали також поважні гості – представники юридичного, економічного та історичного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Відкрила урочистості директор коледжу, к.ю.н. Губанова Тамара Олексіївна, яка побажала присутнім успіхів у навчанні, яскравих і продуктивних студентських років та мирного неба. Звертаючись до першокурсників, вона зауважила, що їхнє майбутнє залежатиме від того, яких досягнень та звершень вони здобудуть у нашому навчальному закладі, наскільки впевненою буде їхня наполегливість у навчанні та бажання оволодіти азами в галузі Права та Економіки, адже у Коледжі є все необхідне для успішного навчання.

Щиро і сердечно привітали першокурсників гості від Київського національного університету імені Тараса Шевченка: декан юридичного факультету, д.ю.н., професор Гриценко Іван Сергійович, викладач кафедри страхування та ризик менеджменту економічного факультету к.е.н., доц. Приказюк Наталія Валентинівна, заступник декана історичного факультету, к.і.н. Пількевич Андрій Леонідович, викладач кафедри історії держави і права, випускниця Фінансово-правового коледжу, к.ю.н. Мацелюх Іванна Андріївна.

З батьківськими вітальними словами та побажаннями виступила Ковальчук Тетяна Григорівна, доц. кафедри екологічного права юридичного факультету національного Університету.

Вручили студентські квитки: заступник декана юридичного факультету, к.ю.н. Ковальчук О.М., викладач кафедри страхування та ризик менеджменту економічного факультету к.е.н., доц. Приказюк Н.В.

Студенти підготували музичну програму, яка додала цьому заходу святкового та неповторного настрою.