Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Коледж відсвяткував свій 21 рік народження.

Україна відзначила 14 жовтня День Покрови, День Українського козацтва та День Захисника України вихідним днем.

Кожен навчальний заклад має свій день народження, свою біографію, традиції. День створення Фінансового-правового коледжу 14 жовтня 1994 року. Тож святкування 21 дня народження Фінансового-правового перенесено з 14 на 15 жовтня у зв'язку з вихідним. Цей день видався сонячним, по-осінньому прохолодним. Але у Коледжі вирувала тепла атмосфера, бо йшла активна підготовка до відзначення 21 року народження своєї альма-матер. Студенти готувались до цього дійства заздалегідь. Підготували плакати, які були наповнені святковою інформацією, вітаннями, цікавими фотографіями, проявили творчі здібності та власними руками вишиті серветки, картини бісером... а методисти, куратори та викладачі зробили смачну випічку.

Свято розпочалося привітанням до всього колективу Коледжу, адже нам є чим пишатися у минулому, та що сказати сьогоденню.

Далі за програмою було вручення дипломів, медалей та кубків студентам, які зайняли перші місця на Студентській Спартакіаді. Це велика честь одержати такі нагороди, адже Спартакіада була приурочена до Дня Коледжу. Всім студентам побажали подальших спортивних успіхів і перемог.

На свято прибули гості, випускники минулих років. Вони зворушливо згадували про щасливі студентські роки проведені в Коледжі, про своїх наставників, які дали їм путівку в професійне життя.

Студенти нашого коледжу - найкращі, вони зі своїм особливим внутрішнім світом та впевненими переконливими поглядами на життя.

Святковий концерт, підготовлений студентами Коледжу вийшов зворушливим та урочистим. Є у Коледжі багато талановитих студентів, але цього разу першокурсники були на висоті. Хто сказав, що першокурсники не креативні? Вони були просто молодці!

За приємними вітаннями, спогадами і побажаннями непомітно злетів час святкової зустрічі. День народження подарував усім хороший настрій, радісне піднесення і відчуття особистої причетності до справ та життя улюбленого Коледжу.

Нехай цьогорічний день буде сонячним, несе добрий настрій у кожний навчальний заклад, кожну родину! А найголовніше цього дня, хочеться побажати усім миру в країні, адже немає нічого ціннішого, ніж зберегти життя на примножувати стабільний розвиток держави.

Бажаємо всьому колективу процвітання!