Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Під час урочисті, що відбулася 8 липня 2016 року в Актовій залі Київського міського Будинку вчителя випускники Фінансово-правового коледжу денної та заочної форми навчання, які завершили свою підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем « бакалавра» та «молодшого спеціаліста», отримали дипломи.
Ведучі Катерина Рахуба та Микола Коротун розпочали урочисту церемонію. Святково прибрана зала дихала радістю: адже мети досягнуто, та водночас сумно, бо все нагадувало про те, що розлука чекає за порогом Коледжу.
Цей день залишиться надовго в пам’яті випускників, адже вручення дипломів – по-справжньому хвилюючий момент. На згадку про студентське життя випускники також одержали буклети, в яких відображені кращі роки, проведені у Коледжі.
З вітальним словом до випускників звернулася директор Коледжу к.ю.н. Губанова Т.О, яка привітала випускників із закінченням навчання та початком нового етапу в житті, побажала їм реалізації планів і задумів, впевненості в своїх силах, а батькам висловила щиру подяку за підтримку та виховання нинішніх випускників.
На цю визначну подію завітали почесні гості декан юридичного факультету КНУ ім.Т. Шевченка, д.ю.н. проф. Гриценко І.С., який відзначив високий рівень викладацького складу та престижність диплома Коледжу, а рівень отриманих знань в галузі права чи економіки дають можливість продовжити навчання в магістратурі на відповідних факультетах Університету.
З вітальними словами також виступили : директор Інституту післядипломної освіти КНУ ім.Т.Шевченка,к.е.н.,доц. Рожко О.Д., заступник декана історичного факультету КНУ ім.Т. Шевченка к.іст.н. Пількевич А.Л., випускниця Коледжу , а нині викладач юридичного факультету ,к.ю.н. Мацелюх І.А.
На адресу випускників звучало багато вітань, до яких приєдналися і найрідніші – батьки. Від імені батьків випускників до присутніх звернувся Михальський Ю.А (заслужений юрист України,Голова всеукраїнської профспілки України), який висловив слова подяки всьому колективу за їх віддану працю та благословив дітей у щасливу дорогу.
Найхвилююча частина свята – вручення дипломів випускникам !
В урочистій атмосфері під оплески присутніх зали з рук декана юридичного факультету д.ю.н.проф. Гриценка І.С. першими одержали випускники дипломи з відзнакою, грамоти та подяки батькам.
З музичними дарунками виступили: студент 2 курсу Ломикін Микола(скрипка), випускник 2015 Хоменко Олег (пісні «На Івана-Купала» та Океан Ельзи «Не йди»), лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів Павло Скляров (пісні: «Серденько в’яне за тобою кохана», «Родина»), студентка 2 курсу Тетяна Поляк («Пісня про батька»), студентка 3 курсу Веркасова Катерина (гімнастичний етюд).
Дуже неочікуваний і зворушливий музичний номер - нова пісня «Другий дім» підготували студенти – випускники 2016 : Світлана Птух та Дмитро Ілліч. Слова цієї пісні про рідний коледж.
Тож вітаємо всіх випускників з цією знаменною подією. Бажаємо їм успіхів у майбутньому, побільше яскравих барв у житті та продовжувати неухильно рухатись до своєї мети!