Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Першокурсникам присвячується!

1 вересня 2016 року у Фінансово-правовому коледжі відбулася посвята першокурсників у студенти і вручення їм студентських квитків . Тож цього дня найбільше хвилювалися першокурсники, які переступили поріг омріяного навчального закладу і стали частиною великої та дружньої сім’ї. Урочиста церемонія посвяти у студенти проходила в залі Київського міського будинку вчителя.

 

Першокурсників зустрічали: директор к.ю.н. Губанова Тамара Олексіївна разом з викладацьким колективом та методистами Коледжу.

На свято прибули гості від Київського національного університету імені Тараса Шевченка: декан юридичного факультету, д.ю.н.проф. Гриценко І.С.; проф. кафедри цивільного права д.ю.н. Безклубий І.А.; викладач кафедри історії права та держави, к.ю.н., доц.Вовк О.Й.; викладач кафедри кримінального права,к.ю.н.Ткаченко В.В.; викладач кафедри теорії держави та права,к.ю.н. Мацелюх І.А.; викладачі кафедри екологічного права,к.ю.н. Кононець О.М. та к.ю.н.,доц. Ковальчук Т.Г.; асистент кафедри адміністративного права,к.ю.н.Соломаха А.Г.; доцент кафедри адміністративного права к.ю.н. Пухтецька А.А. від економічного факультету Університету: завідувач кафедри фінансів д.ек.н.проф. Лютий І.О.; завідувач кафедри страхування та ризик менеджменту к.ю.н.доц. Приказюк Н.В.; викладач кафедри фінансів, к.ек.н. Делас В.А.;викладач кафедри економічної кібернетики к.ек.н.Чорноус Г.О.; викладач кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Ковальська К.В.; к.іст.н.доц.Кузіна Н.В., директор Фінансово-правового ліцею Моргун І.А., заступник директора ліцею Якусик Н.Г.

Директор Коледжу к.ю.н. Губанова Т.О. у своєму вітальному виступі до першокурсників подякувала за правильний вибір саме нашого навчального закладу та зазначила: «Сьогодні ви стали студентами одного із найкращого вишу. Я переконана, що й ви будете старанно навчатися та здобувати перемоги, будете активними у студентському житті».

До першокурсників зі словами привітання та побажанням незабутніх студентських років звернувся декан юридичного факультету, д.ю.н.проф. Гриценко І.С. Майбутнім бакалаврам він вручив студентські квитки.

Тамара Олексіївна вручила студентські квитки найменшим першокурсникам – майбутнім молодшим спеціалістам.

Для всіх присутніх студентами Коледжу була підготовлена святкова музична програма.

Від усієї душі вітаємо вас із початком нового, яскравого й важливого етапу вашого життя – ви стали студентами. Щиро раді, що ви будете здобувати професію юриста чи економіста у стінах Фінансово-правового коледжу.. У нашому навчальному закладі вас привітно зустрінуть талановиті викладачі, насичене студентське, активне мистецьке та спортивне життя… Перед вами відкривається цілий світ на шляху до професії. Світ абсолютно нових можливостей, де в кожного є шанс стати успішним! Шанс не просто освоїти майбутню спеціальність, але й знайти нових вірних друзів, а може й кохання усього свого життя. Пам’ятайте , що від вашої активності і прагнення до знань залежать рівень і якість вашої освіти. Проявляйте себе! Прагніть яскраво й з користю провести студентські роки!

Успіхів, першокурсники!