Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

14 жовтня Фінансово-правовий коледж відзначає свій славний 22 рік народження.. Кожен навчальний заклад має свою історію. Історія Фінансово-правового коледжу – це перш за все історія людей, які в ньому працювали і працюють, навчалися і навчаються.

У Коледжі є люди для яких професія викладача і наставника – це покликання душі і серця.

За свою 22- річну історію, навчальний заклад пройшов шлях становлення, має славетну історію й глибокі традиції, які ми постійно підтримуємо і збагачуємо. Змінювались покоління викладачів і студентів, змінювалась назва навчального закладу, але незмінними залишалися високий науково-педагогічний потенціал колективу, його постійний творчий пошук. Поряд з досвідченими викладачами свою педагогічну діяльність розпочинають і молоді викладачі, які в минулому випускники коледжу, які продовжили навчання і повернулись до нього вже у якості викладачів .

Дуже актуального в Коледжі є проблема виявлення розвитку і педагогічної підтримки здібних студентів, розкриття їхнього наукового і творчого потенціалу. Студенти мають можливість розкривати свої здібності і таланти.

Велику роботу з реформування роботи Коледжу до умов ринку проводить адміністрація - його директор, к.ю.н. Губанова Тамара Олексіївна та педагогічний колектив, які прагнуть підтримувати в навчальному закладі сприятливий психологічний клімат, створюють простір для вияву власної ініціативи, вимагають від працівників повної віддачі в роботі.

І це дає позитивні результати.

Колектив Коледжу прикладає всі зусилля, щоб студенти отримували задоволення від навчання і проведених студентських роках у Коледжу, завжди пишалися його історією, а ще більше - укріпились в вірі, що з вибором вишу вони не помилилися і прагнули примножувати історію ФПК добрими справами, успішним навчанням та подальшою видатною трудовою та суспільною діяльністю.

Головним досягненням Коледжу є його випускники, гарне ім’я та авторитет.

Кажуть, що осінь – це сумно, постійно йдуть дощі, похмуро… Не вірте, друзі! Осінь по-своєму прекрасна і чарівна. Вона дарує душі щедрість, серцю - тепло від спілкування, вносить в наше життя неповторну красу!

Так історично сталося, що наш рідний Коледж святкує 14 жовтня, на Покрову свій день народження. Тож до цього свята готувалися всі з особливою відповідальністю, адже кожен хотів проявити свої творчі здібності.

Уже вкотре композиції цього заходу вражають і милують око відвідувачів дійства. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. З квітів, осіннього жовтогарячого листя, гілочок, гарбузів створювалися справжні шедеври.

Дякуємо усім студентам, кураторам, викладачам і співробітникам за активну участь у святі.