Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Шануємо традиції Коледжу!

Студентське життя – це незабутні роки, які залишають назавжди свій слід у серці кожного студента. Студентське життя час, який ті, хто його пережив, згадують як один із найяскравіших і насиченіших періодів у своєму житті.
Чи часто ми замислюємось над тим, яке значення має для нас той куточок, де ми народилися і виросли, де ми навчаємось і працюємо?! Кожна свідома особистість намагається залишити хоч якийсь слід по собі для майбутніх поколінь.
Запровадивши традицію  і посадивши перше дерево на Алеї випускників студенти Коледжу вірили, що ця ідея  матиме своє продовження. Посадка дерев – це синонім зародження життя.
Традиції дають студентам можливість згуртуватися, розважитися і робити те, чого в звичайному житті вони собі не дозволяють.
Продовжуючи славну традицію випускників минулих років на Алеї  з’явилися  тендітні молоді саджанці, а за цю важливу справу взялися студенти – випускники 2017 року юридичного та економічного факультетів Коледжу.
На це дійство до нашого Коледжу завітали народні депутати ВР України 8 скликання Лінько Дмитро Володимирович, Годунок Ярослав Миколайович та учасник АТО Олексій Кошовець. Дуже приємно, що небайдужі люди долучаються до наших традицій.
Сади­ли дерева на Алеї випускників усі разом.
 За активною роботою непомітно сплинув час та звичайні саджанці перетворилися на маленькі дерева з величезним покликанням - дарувати людям цілюще повітря, відпочинок та гарний настрій.
Приємно доглядати і милуватися, як підростають молоді деревця, адже пройдуть роки і зашумлять буйними вітами стрункі дерева,  зацвіте різнокольоровий  бузок. 
Хочемо, щоб усі бачили та відчували красу природи біля нашого Коледжу. 
Щиро бажаємо випускникам, щоб все інше у житті їм вдавалося так же легко і з піднесеним настроєм.
Все, що нас оточує має незабутню історію, тож творімо її разом!