Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Дорогі студенти, шановні викладачі та співробітники
Фінансово-правового коледжу!
Вітаю Вас з Днем знань та з початком нового навчального 2017-2018 року!
1 вересня вже по-справжньому стало всенародним святом, адже це свято стосується усіх: і тих, хто сьогодні отримає студентські квитки і тих, хто навчається в нашому вищому навчальному закладі і тих, хто щоденно віддає свої знання, свій досвід і тепло своїх сердець.
Цього літа наша дружня студентська сім’я, яка налічує майже 800 студентів, отримала достойне поповнення – понад 300 першокурсників. Дякуємо їм за їх вибір.
Хочеться також з гордістю сказати про випускників Коледжу 2017 року: 99 відсотків випускників бакалаврів спеціальності 081 Право успішно склали ЗНО, за результатами якого зараховані на освітній ступінь магістра юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Також вітаємо випускників спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування з успішним вступом в магістратуру економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
У сучасному швидкоплинному світі сотні талановитих молодих людей, які мають намір самостійно досягти успіху в житті, - хочуть здобути саме якісну освіту!
Впевнена, що спільна багатогранна праця науково-педагогічного колективу Коледжу та високодосвідчених педагогів Київського національного університету імені Тараса Шевченка перетворить вчорашніх школярів у справжніх творців своєї долі!
Здоров’я, оптимізму, натхнення, щирих прагнень до нових знань, успіхів та чистого мирного неба усім нам!

 

Директор Тамара Олексіївна Губанова