Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Осінь. Жовто-багряне листя весело шелестить від подиху легенького вітерця. Біля Фінансово-правового коледжу ще цвітуть троянди. Жовтень для Коледжу  є особливий місяць, адже щорічно, 14 числа  відзначає свій День народження. Цього року йому виповнюється 23 роки.

У День народження  Коледжу відбувалось чимало цікавих заходів, а студенти оригінально та весело відзначили його. До свята готувалися заздалегідь. Приємним  подивом стали святкові кондитерські вироби,  зроблені особистими руками студентів, намальовані плакати,  осінні композиції - і все це  подарунки альма-матер до  23-х річчя.

Для всього колективу студентська «Арт-студія Коледж»  підготувала концертну програму.

Після закінчення концерту студенти пригощали однокурсників кулінарними шедеврами.

Студентство – це найкращий період життя і ким би ви не стали, куди б не повела вас доля, але, ми впевнені, ви знову і знову будете повертатися в пам'яті у ці чудові студентські роки. Тож, проводьте кожну хвилину, кожну мить так, щоб залюбки згадувати ці часи у самостійному житті. І не забувайте, що ваш фах, здобутий в найкращому Коледжі буде вести в майбутнє стежинами життя.

Ще раз вітаємо весь колектив рідного Коледжу з Днем народження, щиро бажаємо творчої наснаги, завзяття, нових звершень та процвітання, щоб наш навчальний заклад  ще не один десяток років гостинно відкривав двері першокурсникам і проводжав у доросле життя випускників.