Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Березневої суботи 31.03.2018р. у Фінансово-правовому коледжі відбувся День відкритих дверей.
Незважаючи на похмурий день, свято було  емоційним, яскравим і наповненим цікавими подіями. Коледж знайомився з майбутніми абітурієнтами.
У святково прибраному холі гостей зустрічали яскравим відео-сюжетом про історію та життя Коледжу, про студентів та випускників, їх навчання, здобутки та досягнення. Мобільно та доступно абітурієнти, їх батьки отримали детальну інформацію про спеціальності, умови прийому та Правила прийому на нинішній рік.  
Потім знайомство з Коледжем перейшло у формат запитання-відповіді.
Перед учасниками Дня відкритих дверей виступили директор Коледжу, Заслужений юрист України, к.ю.н. - Губанова Тамара Олексіївна; декан юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заслужений юрист України, д.ю.н., професор - Гриценко Іван Сергійович; проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заслужений економіст України, д.е.н., професор - Рожко Олександр Дмитрович; завідувач кафедри фінансів економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Заслужений економіст України, д.е.н., професор – Лютий Ігор Олексійович.
Кожен із виступаючих поділився своїм баченням про Коледж, його історію і сьогодення, високопрофесійний науково-педагогічний  колектив і навчальний процес, про майбутнє наших випускників, адже переважна більшість випускників продовжує навчання в магістратурі юридичного та економічного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Далі виступили випускники минулих років:
 2006 року - викладач юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка к.ю.н Мацелюх І.А. та Мацелюх В.А.- керуючий партнер Адвокатського об’єднання «АРТІУС», голова Київського відділення Асоціації адвокатів України. Вони душевно згадали про Коледж, викладачів та насичені студентські роки;
 2008 рокуЛогвиненко К.М., а нині головний спеціаліст Департаменту з питань державного управління Секретаріату Кабінету Міністрів України;
 2012 рокуСавенкова В.Г., випускниця аспірантури юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, викладач  дисципліни «Фінансове право»;
2016 року - Самусь А.В., студент магістратури юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Вони поділилися спогадами про роки навчання у Коледжі, дякували всьому колективу за ту атмосферу, яка  створена і дає всі можливості та  бажання  вчитися, а також розповіли про свої успіхи і досягнення.
Пролунали побажання абітурієнтам обрати  успішні та затребувані професії юриста чи економіста і в майбутньому, щоб кожен займався своєю улюбленою справою і досягав висот.
Нинішні студенти юридичного та економічного факультетів Коледжу не забарилися з виступами: Зікункова Аріна, Мамонов Максим, Герасичева Вікторія, Грицун Юрій, Григор’єва  Катерина та Пєвнєв Нікіта, Поліщук Денис та Шаповал Микита розповіли про насичене студентське життя, навчання і дозвілля, а Лостік Вікторія і Левицький Гліб - про поїздки студентів до країн Європи, які пов’язані з дослідницьким проектом з історії України «Досвід євроінтеграції країн Східної Європи для України», а також міжнародного права, адміністративного права, фінансового права зарубіжних країн, міжнародних судових органів, міжнародного публічного і міжнародного приватного права. Вечер Дмитро та Яхно Денис продемонстрували отримані сертифікати і дипломи переможців у міжнародних науково-практичних конференціях, Круглих столах.
Кріцак Ігор та Лисенко Ярослав розповіли про військову підготовку, які паралельно з навчанням у Коледжі навчаються у Військовому інституті юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка і отримують військове звання молодшого лейтенанта.
Студенти Коледжу:  Тишечко Світлана, Яцишин Артур, Слісаренко Даніїл підготували для всіх присутніх гостей концертну програму. «Арт-студії Коледж»  під керівництвом Хоменка В.К. продемонстрували, що в нас є прекрасні й  талановиті студенти, які окрім навчання вміють гарно проводити дозвілля.
Немає сумнівів, що теплий прийом і позитивна атмосфера Коледжу запам'яталися кожному абітурієнту та подарували яскраві враження.
А найголовніше, наші гості мали можливість отримати повне уявлення про життя та навчання студентів.