Фінансово-правовий коледж

заклад вищої освіти з 1994 року

Студенти Фінансово-правового коледжу в рамках проекту «ІNTERNATIONAL INSTITUTIONS STUDY VISIT – 2018», організованого за підтримки Центру українсько-європейського наукового співробітництва, розпочали свій навчальний візит до країн Європи!
19 квітня наші студенти вирушили зі Львова до першої країни, запланованої маршрутом подорожі – Польщі. Сьогодні, 20 квітня, група прибула до міста Вроцлав, в якому знаходиться один з найстаріших університетів Центральної та Східної Європи з багатою понад 300-літньою історією і традиціями – Вроцлавський університет. Студенти відвідали екскурсію університетом, прослухали невелику лекцію про навчання в європейському ВУЗі, про його становлення та розвиток.
По особливому відчути історію університету студенти мали змогу, перебуваючи у Музеї Вроцлавського університету, розташованому в головному приміщенні навчального закладу. Будівля музею є однією з найцінніших пам'яток в стилі бароко як в Польщі, так і в Центральній та Східній Європі. Музей має три історичні та три виставкові зали історичного профілю. Його колекції в основному присвячені широкій історії університету – з п'ятнадцятого століття і до теперішнього часу.
Завдяки візиту до Вроцлавського університету група отримала багато позитивних емоцій та нових знань. У наших студентів залишилося ще трохи вільного часу для ближчого знайомства з цією прекрасною країною, а вже завтра, натхненними враженнями, вони відправляться в наступний пункт призначення – Берлін.